- Kim Bach . Org - https://www.kimbach.org -

Nabaztag og Nabz.dk nævnt in Urban

Gadgets går i barndom - omtale af Nabaztag og Nabz.dk i Urban [1]

Som min gode ven, og partner i Nabz.dk – det danske Nabaztag online fællesskab – har observeret [2] (Nabz.dk mentioned in Urban | berthelsen.com), så blev Nabaztag og Nabz.dk omtalt i Urban den 7_Maj-2007.

Her er hvad Henrik skriver:

The free and daily danish newspaper, Urban today had an article about Gadgets (“Gadgets går i barndom”) on page 25, where the beloved Nabaztag/tag was mentioned. A big picture was flashing seven nice and happy looking Nataztag/tags, with links to Nabaztag.com [3] as well as nabz.dk [4]

Hvad er det så lige en Nabaztag er for en størrelse?

Da Nabaztag blev diskuteret på Macnyt [5] for et par dage siden, kom jeg med denne korte beskrivelse (lettere redigeret her):

Kort fortalt er en Nabaztag et trådløst netværkskort, et par LED lamper, et lydkort, en højttaler og to motorer, pakket ind i en plastikkanin.

Nabaztag kan dermed koble sig op til Internettet.

Hvis du binder dette sammen med et online community, podcasts og en indbakke, så har du en slags e-mail telefonsvarer. Da den kan afspille lydfiler, så kan den f.eks. også læse e-mails op (dog indtil videre kun på Fransk og Engelsk).

For nørder er det interessant at man kan programmere den, den ene af mine ArseneLapin [6], har sin egen side hvor du kan kommunikere med den.

For et halvt år siden kom der en ny version af Nabaztag, Nabaztag/tag, den har indbygget en mikrofon og en RFID sensor. Du kan f.eks. sige Radio til din Nabaztag/tag, og fluks begynder den at spille Netradio (MP streams).

Du kan måske blive lidt klogere på hvad det er for en dims hos Nabaztag.com [3], eller på det danske Nabaztag forum Nabz.dk [4] – som jeg er medskyldig i at have begået.

Du kan købe en Nabaztag eller en Nabaztag/tag hos Nabz.dk, prisen er hhv. kr. 765,- og 987,-.