- Kim Bach . Org - https://www.kimbach.org -

BarCampCopenhagen: Ça plane pour nous!

BarCampCopenhagen Logo [1]
BarCamp wiki / BarCampCopenhagen [2]

Ça plane pour nous! …. Ça plane pour nous! … Ça plane pour nous! … Ça plane pour nous! Nous! Nous! Nous! Nous! Ça plane pour nous! uh-u-u-uh! Ça plane pour nous!

I går holdt 3/4 af folkene bag den næste BarCampCopenhagen, planlægningsmøde.

Planlægningsmødet var rigtig hyggeligt (som videoen vist viser) og hvis i kigger derovre, så er der bonus: det var nemlig også produktivt (som det faktum, at vi “sådan set” er klar, viser).

Først og fremmest fik vi lagt skinnerne, i form af to højglanspolerede spor, der kommer til at hedde:

Temaet for de to spor bliver hhv. et teknisk (Geeky sh*t) og et ikke-teknisk spor (Kangaroo?). Emytlogien for Geeky sh*t skal findes i den forrige BarCampCopenhagen, for Kangaroo? Siger jeg: FGI!

Hvis du vil “svæve” med os, så sig til! Vi har plads til i alt 50, og det tal nærmer vi os, hvilket vi er benovede over – TAK for interessen.

Ellers har vi brug for stole, sponsorer (mad, drikkevarer, t-shirts, wi-fi udstyr, gaver) og talere (vi er sådan ca. halvt besat).

Næste BarCampCopenhagen afholdes den 25-januar-2008 hos Beaconware, Gl. Kalkbrænderivej 10, kld. 2100 kbh Ø. BarCampCopenhagen afholdes i overensstemmelse med retningslinjerne for afholdelse af en BarCamp [3], men sådan generelt er de:

The Rules of Bar Camp

by Tantek Çelik as parodied from The Rules of Fight Club.