Categories
'i dag' (Danish) Blogs Historier/Stories

En løve på savannen

Den geniale blogger wysiwit “kommer fra fremtiden”, hun har fået en genial idé. Med et snuptag ændrer man bare et enkelt bogstav i et ord, og vupti så har vi det ideelle parforholdseksperiment, fra kæreste til næreste.

Men læs hvad er det wysiwit skriver, det er så dejligt enkelt, og befriende, jeg vil sige så skyder han, nej! han venter! DET ER GENIALT DET DER!

Der er lidt Da Harry Mødte Sally over det, og det er en film jeg elsker, selv om hun sikkert ikke kan lide sammenligningen, eller næh det kan hun sikkert.

Den første regel er at der ingen regler er, så længe de er aftalt, klare og enkle, det er så også den anden, tredie, fjerde osv. osv.

Har jeg en næreste? Ja det har jeg! Jeg har MANGE, RIGTIG MANGE, men der er naturligvis en nummer et, to osv. Jeg tror i ved hvem i er, i gemmer jer som regel her #mixpack/#pigesurefeminister/#twedagsbar/#fraekfredag men sjovt nok så er nummer et OG to slet ikke på nogle af de lister, ja de er knap nok på twitter.

Og skal vi SÅ komme i gang, for de kunne sagtens være ENDNU mere Nære, lige nu er de faktisk Kære, og det er da ironisk 🙂

2 replies on “En løve på savannen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *