- Kim Bach . Org - https://www.kimbach.org -

Sexcrime!

Tilståelse: Jeg har købt seksuelle ydelser, en enkelt gang, og det er ikke noget jeg er stolt af, men direkte adspurgt på Facebook, valgte jeg at dele min historie, jeg håber på Syndsforladelse.

Det havde nu mere karakter af voldtægt, det er dybt ubehageligt at blive antastet på åben gade af prostituerede, selv om det nu ikke var det der skete for mig.

Længe havde jeg haft ondt af de afrikanske kvinder der begyndte at komme til København for at arbejde som prosituerede midt i 00erne, og jeg havde tit givet dem penge, først gav jeg dem 3.000 kr., der var 2 afrikanske kvinder, men de lokkede mig så til at give dem 3.000 kr. yderligere og de lokkede mig til et hotelværelse hvor jeg havde sex med den ene, det var dog en elendig oplevelse, jeg er langsom, og de har kun 5 minutter. De fefterlod mig på hotelværelset som et tomt hylster, de stjal også mit kamera, eller rettere de havde en anden til at gøre det, og jeg havde endda købt morgenmad til dem, de var MEGET sultne og fortærede 2 morgenkomplet hver på 4 årstider. 5 dage senere blev jeg indlagt lukket psykiatisk afdeling, det var SÅ meget mod mine principper, og jeg kæmper stadig med sårene, jeg har dog fået syndsforladelse af Reden, de sagde at jeg bare skulle komme videre med mit liv, jeg angav også det hotel der er bagmand, det hedder “Turisthotellet” ved Hovedbanegården..

Sidste år underskrev Jeg 8marts initiativets forbyd sexkøb kampagne, og desværre er min historie sand 🙁

http://www.tagstillingmand.dk/maend/alle.shtml [1] (underligt nok optræder jeg ikke på siden, men jeg har sendt min støtte) det gjorde jeg efter 1.maj.2010, hvor jeg blev overbevist om at forbud mod Sexkøb er en god idé. Hvorfor synes jeg så det, jo det er fordi det får mænd og kvinder der køber sex til at tænke en ekstra gang, jeg er ganske overbevist om at jeg ville have haft styrke til at modstå fristelserne, og have undgået synden og at blive misbrugt, hvis jeg var bevidst om at det var ulovligt at købe sex. Altså rent teknisk købte jeg ikke sex, jeg gav dem nogle penge, og de havde ikke lyst og tid til at være veninder, så det skulle overståes, jeg havde været tifreds uden en seksuel ydelse, altså jeg græd før det kom dertil, viste dem billeder fra min tur til Egypten hvor jeg mødte Gud (hun hedder Isis). De afrikanske kvinder var nu utrolig søde, og det forekom mig at de var selvstændige, det virker som om de afrikanske kvinde arbejder i par, og de passer godt på hinanden, de virker faktisk utrolig stærke

(før den 1.maj2010 var jeg af den opfattelse at det var sexsalg der skulle forbydes, men det er jo utopi, og den lykkelige luder er måske en skrøne, men der er masser af friviligt prostituerede, og det ser jeg egentlig ikke noget ondt i, så længe de ikke antaster en på offentlig vej som de afrikanske kvinder gør så dygtigt, alså os single mænd savner altså en kvindes nærhed, og det kan de faktisk levere, ulig de frigjorte danske kvinder, som jeg da elsker men i er altså ikke nemme :-))