Rør den! Fætter BR gæstede K.B. Hallen

Mandag den 4-December-2006, gæstede Busta Rhymes K.B Hallen på Frederiksberg. Det var momentvis en god oplevelse, hvor Busta Rhymes viste sit store talent, og her mener jeg som rapper, desværre var det som sagt kun momentvist, men det var som forventet.

Jeg fatter ikke hvorfor et så stort internationalt navn tropper op med så tynd en besætning, vi blev spist af med et 2 MC+1 DJ sæt, ingen gæste artister udover Spliff, som var med hele vejen. Jeg havde da forventet et par gæster fra det store Flip Mode Squad, men det er måske ikke money in the bank.

KB Hallen var måske også lidt for stor til showet, jeg syntes ikke om den alt for kraftige publikums belysning, og hardcore hip-hop folket fyldte heller ikke så meget. Busta Rhymes vil gerne være mainstream og det smitter åbenbart af på publikums sammensætningen.

Til DJens (D-Jens…LOL) sidste kommentar! Nej! Det er bestemt ikke den bedste hip-hop koncert jeg har være til, alene i år slår Masta Ace og specielt Clotaire K fætter BR med flere længder…Come on…KEEP IT REAL! Det kunne have været SÅ meget federe.

Men det var BESTEMT ikke spild af tid, og jeg fik da hoppet og bobbet et par minutter, og det er jo altid rart, og når Busta tager sin rap “low and fast” så kører han cirkler om de fleste, KRÆS for KENDERE!

One Response to “Rør den! Fætter BR gæstede K.B. Hallen”

  1. Kim Bach . Org » Blog Archive » As high as it gets: Method Man and Redman in Store VEGA the 14th of April 2008 Says:

    […] Busta Rhymes concert in K.B. Hallen in 2006 (hey I didn’t even bother with a review hmm seems that I did). Busta is returning this year, but I’m not going to see that. Red and Method delivered what […]

Leave a Reply