Categories
'i dag' (Danish) Blogs Historier/Stories Manic Panic

Ekstra Bladet har vist ikke hørt om “Kafkaloven” §1111s kapitel 4

Ekstra Bladet har vist ikke hørt om "Kafkaloven" §1111s kapitel 4

Ekstra Bladet fortsætter med at sætte psykiatri på forsiden, nu med en afstemning, med det forventelige resultat.

Personligt har jeg aldrig oplevet at blive tvangsmedicineret, men jeg har oplevet tvang i forbindelse med at jeg modsatte mig indlæggelse. Det var rent Kafka. Jeg ville udskrives fra den lukkede, lukkede – ja, ja, jeg antager at det var sådan et sted @fedeabe var på besøg – hvorefter jeg blev tvangsindlagt, i det øjeblik jeg sagde at jeg var der frivilligt, så blev tvangen ophævet.

Vi har at skaffe med §1111 i psykiatri-loven Lov om anvendelse af tvang i psykiatrien.

Som det fremgår af kapitel 4, kan man allerede tvangsmedicinere, men man kan jo heller ikke forvente at Ekstra Bladet sætter sig ind i stoffet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *