Categories
Blogs Manic Panic

Sorry Kids

Kære alle…

Undskyld at jeg ikke dukkede op i lektiehjælpen tirsdag, men jeg er ved at tage nogle “drastiske” beslutninger i mit liv, og de betød at jeg i går tilbragte 5 timer i AppleCenter Gl. Mønt med frivillige arbejde som sælger. Da de har så travlt med at lange iPods over disken har de ikke tid til at sælge rigtige æbler, dvs. iBooks, PowerBooks, eMacs, iMacs og PowerMacs.

Og her er så mit nye motto: et æble om dagen er sundt.

Kærlig hilsen

Kim

ps. talte med N., og kunne forstå at i havde “styr på det” – jeg havde heller ikke forventet andet – i er FOR SEJE dér

pps. rolig nu, jeg ER tilbage i næste uge – ikke at det ville betyde det store da I jo er FOR SEJE…Men måske jeg skal købe aflad ved at dukke torsdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *