Categories
Blogs Manic Panic

Utroligt

Vi kan altså ikke blive ved med at mødes på den måde, det er da ufatteligt. Et eller andet siger mig at der ER en plan.

Venlig hilsen

Kim

ps. Er jeg ved at blive manisk igen? Har IKKE helt opgivet at høre den keynote den 6-6 i SF.
pps. Den PowerBook jeg får til overs…Hvad skal der ske med den?
ppps. Du har vel fået afsat den PSP du havde til overs?

hej Kim

Hæ hæ, yep – doomed to meet 😉

ad PS: du kan vel høre den på nettet!
ad PPS: vil stadig gerne købe den – skal bare finde en fair pris
ad PPPS: nej, ikke endnu – fik et bud igår, men vil lige checke med dig først. Så hvad vil du?

Hygge og pas på dig selv, min ven!

Åbenbart…
ad ad PS eller SJKN…Det er IKKE helt det samme, jeg ville gerne sidde i et rum kun omgivet af god karma (ene Macister) Oplevede det næsten i går i toget, Apple breder sig!!! 3 Macs inden for BT afstand.
ad ad PPS eller PB12″…Fair pris, hmm, den er jo gammel.
ad ad PPPS eller PSP…Hvad taler vi sådan cirka, det er jo uden SW eller hur. Jeg har nok IKKE helt så meget brug for den som en HC
gamer, men jeg var meget opmuntret over hvor god jeg var til WipeOut på den platform, der føles MERE rigtigt at game på den måde. Hvad er ellers dine erfaringer.

ad PS. Der er MEGET mindre end 6 graders separation i DK. Jeg får brug for et par WiMAX antenner til mig. Vi skal lukke SMS!!! Jeg forestiller mig egentlig nogle kortbølge sendere og modtagere til 50kr stykket med tastatur, er det sådan RIM virker? Det var noget i den stil Palm brugte til deres Palm VII.

Venlig hilsen

Kim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *