Categories
'i dag' (Danish) Blogs Bookmarks Technology

Vig Foreningsprogram: Frit program til administration af foreninger

Vig Foreningsprogram
Vig Foreningsprogram

Hvad sker der når man Googler, lidt, og skriver “kasseklade excel skabelon gratis”, så finder man bla. Vig Foreningsprogram.

Dette program, oprindelig udviklet af en kasser fra en badmintonklub, syntes jeg ligner noget jeg har ledt længe efter, nemlig et gratis program til at administrere små foreninger.

Concorde er simpelthen overkill til vores Ejerforening, og jeg tror også det kunne være nyttigt til vores frivilliggruppe.

Skal evalueres, evt. også til at køre mit eget firma.

Der er tilsyneladende tale om en traditonel fed klient, skrevet i Delphi mod Paradox databasen, så der er næppe tænkt i n-tier løsninger, og det er derfor nok svært at koble en web eller Mac OS X klient på, men jeg overvejer alvorligt at kontakte udvikleren, mhp. et porterings projekt.

Jeg skal dog lige evaluere om det kan bruges til noget først. Det der tiltaler mig er at det er udviklet for at adresserer et konkret behov i en forening, og at det har været på markedet længe, og derfor må forventes at være stabilt.

One reply on “Vig Foreningsprogram: Frit program til administration af foreninger”

Er blevet adviseret om programmet af Kenneth Sommer på DFF generalforsamling og ønsker at evaluere programmet inden det pæsenteres i vores fanklub Den Gule Fare, da jeg mener at det vil kunne hjælpe os betydeligt med registrering af medlemmer m.v.

Med venlig hilsen

Lars Helms

webredaktør

Fanklubben
Den Gule Fare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *