Categories
'i dag' (Danish) Blogs Historier/Stories

Kære Mathilde Walter Clark, DET skal du med en “blog”!

Kære Mathilde Walter Clark,

Du spørger i din Klumme i MetroXpress fredag den 13-oktober 2006, om hvad du skal med en blog?

Svaret er INTET!

Men det du har brug for er en “personlig Internet tilstedeværelse” – bedre kendt som en “hjemmeside”, og den har du allerede, du skal bare google dig selv, et voila!

Kunne have været interessant hvis du havde en “personlig Internet tilstedeværelse med kommentar muligheder” (det er det en blog er, det er overhovedet IKKE en dagbog – eller rettere det er det OGSÅ), for så kunne jeg have sendt dig et “trackback” til “denne” side – det absolut ENESTE nørdede ved blogging – men nu har du jo så googlet den i stedet, og det er FINT med mig og resten af verdenen.

Jeg går udfra at det også er ret let at finde din mail adresse, selv om den ikke fremgik af din klumme, jeg har nemlig set på TV at du har en computer, og der var ingen elastik om den så vidt jeg kunne se, men jeg syntes jeg ville bruge dette medie i stedet, det er så dejligt når folk selv “trækker” den information timer, dage, måneder eller sågar år senere – jeg slipper for at sige “undskyld at jeg forstyrede”!

ps. At flertallet af bloggere, incl. disse, så ikke helt har fattet hvad “det” (altså blogs) er, det trækker jeg så kun på skuldrene, og af og til smilebåndet over – men jeg ønsker dem da held og lykke med at ride på den nye Internet bølge, og jeg under dem da også at “score kassen”, selv om det er tvivlsomt at de gør det, teknologi leverandører tjener sjældent på indhold.

pps. Du skulle have været med her, “ikke-bloggere” – hmm…check emme.dk: Blog-lingo for ideer til hvad “den slags” kaldes – er, efter min mening, også MERE end velkomne.

ppps. Jeg forstår din skepsis over for “blogospheren” efter at have checket hvordan du bliver svinet til “derude”.

One reply on “Kære Mathilde Walter Clark, DET skal du med en “blog”!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *