Categories
'i dag' (Danish) Blogs Education/Undervisning Historier/Stories Lektiehjælpen (Danish) Open Source Technology

Tip: ny måde at gemme sine Firefox faneblade på!

Så er den klaretHer er et tip til alle Firefox brugere som ikke gider lukke sine faneblade fra en af mine kreative venner.

Jeg har brugt Firefox et par uger, det har været en sjov oplevelse, det kedelige var at jeg ikke kunne få mine faneblade tilbage, når jeg havde slukket for min computer. Men i mellemtiden hørte jeg at der var kommet en ny version af Firefox, og den har jeg lige hentet ned til min computer. Jeg har ikke haft lyst til at lukke mine faneblade, men så ved et uheld gik min strøm mens jeg sad og arbejdede med min midt i min arbejdstid, så jeg var helt ude af den, men heldigvis havde jeg husket at gemme dokumenterne, men hvad skete der med min Internet browser. Så startede jeg min computer årh heldigvis spurgte Firefox mig om jeg vil gendanne den gamle session eller starte en ny session, så kom smilet tilbage i mit ansigte.

Tak til Bilal fra http://www.bilalameen.info.

For andre eksempler på kreativ problemløsning kig her: Barometerhistorien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *