Categories
'i dag' (Danish) Blogs Bookmarks Historier/Stories Resources

Thomas Stabell » Blogarkiv » Politisk priotering

Thomas Stabell » Blogarkiv » Politisk priotering

Thomas Stabell blogger om politisk prioritering…Vi lader “billedet” stå…

Thomas, jeg glæder mig til at følge din blog, og Jaiku gør det nemt, du gør det lækkert!

BORTSET FRA DET!!!

Jeg elsker broer, og vi skal have flere over havnen i stil med den VIDUNDERLIGE Brygge BroMen…hvorfor ikke være lidt visionære og lave en gennemsigtig gang og cykel tunnel på havnebunden, og så konstruere et kunstigt rev, som et levende akvarium – RealDania har kassen til det.

One reply on “Thomas Stabell » Blogarkiv » Politisk priotering”

Tak for kommentaren Kim. Broer er KEWL især de store hængebroer. De er et bevis på at vi skal se muligheder ikke forhindringer. Samtidig viser de hvad vi er istand til at udføre uanset om vi har behovet eller ej.

Med sagt mener jeg at det burde kunne lade sig gøre at kigge på bro projektet og på ungdomshuset på samme tid, det virker bare til at den politiske priotering har taget over og der står ungdomshuset altså ikke øverst, det er med stor sansynlighed slet ikke med på listen.

Man kan lige forestille sig Anders Fogh med en række gule posters med To Do’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *