Categories
Uncategorized

#Twøgelser

Sidste år var jeg overbevist om at det spøgte på twitter.

Den første indikation var at jeg, da jeg oprettede en konto på twitter i Januar 2009, automatisk blev tildelt to venner Det første forslag var @kimbach, der, som undertegnede, også er en af de “forkerte” Kim Bacher. Måske ikke så underligt, da jeg lige havde forsøgt at oprette mig med den adresse. Den anden, automatisk tildelte ven, var @hammerfar, og vi er jo gamle venner, så det gav, på en eller anden måde også mening, specielt da jeg lige havde lige kigget på hans twitter-profil før jeg tilmeldte mig, alligevel pænt mystisk…men…you ain’t heard nothing yet.

Den anden poltergeist åbenbarede sig nemlig da en jeg ikke kendte pludselig at følge mig på twitter – i sig selv ikke underligt 😉 – men dette var helt klart ikke en spam-konto, da navnet var pære-dansk og billedet ikke var af “Britney” typen, men hvem pokker var det? Navnet fik ingen klokker til at ringe.

Jeg gør det jeg altid gør i den slags situationer, nemlig at jeg checker min Gmail, og ganske rigtigt havde jeg sendt hende en e-mail for et år siden, da jeg mødte hende tilfældigt til et arrangement, men vi havde efterfølgende ikke haft kontakt med hende, jeg synes det var underligt, men vi begynder at skrive sammen og at følge hinanden på facebook, og da vi endelig mødes siger jeg til hende: “det var da underligt at du begyndte at følge mig på twitter”, hvortil hun svarer: “det var da DIG der fulgte MIG”.

Så der er spøgelser i #twaskinen. Min teori var, naturligvis, at man bliver tildelt en skytsengel, og der er noget om snakken, vi (undertegnede og min ukendte twitter-veninde) er lidt som hinandens skytsengle, og vi er i hvertfald bedste venner 🙂

Nu, da jeg har det “bedre”, ved jeg at det, NATURLIGVIS, ikke skyldtes overnaturlige fænomener, udover dem udviklerne og marketingsfolkene hælder i vores “harmløse” sociale tjenester, for at lave en Jens Vejmand på os, eg. “hvem sidder der bag skærmen”.

Undertegnede er yderst disponeret for den slags tegn, specielt på “undermedicinerede” tidspunkter af mit liv, som dette var, så jeg var HELT sikker på at twitter-mystikken, som jeg oplevede, var et bevis på Guds eksistens, det evige liv, reinkarnation, eksistensen af engle, at der er en højere mening, 42 osv. osv. ad infinitam…Øv, hvor er virkeligheden, og det “naturvidenskabelige verdensbillede” dog K-E-D-E-L-I-G…

2 replies on “#Twøgelser”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *