Categories
'i dag' (Danish) Blogs Frivillig arbejde Historier/Stories Manic Panic

Svært sted at være

Det forstår jeg vældig godt – der er faktisk andre der har meget mere brug for hjælp end mig, men det er faktisk meget hyggeligt at komme i Social Psykiatriens Værested, jeg tager derhen lige om lidt, der er brunch om søndagen.

Jeg har faktisk mere at give end at tage, og det er ved at give at jeg hjælper mig selv bedst – at komme på værestedet minder vel om det i gør på Guldkrog.

Er kommet til den konklusion at jeg ikke passer ind i jobbet som ekstern konsulent gennem længere tid, ja nok ikke som noget der tenderer fastansættelse, heldigvis er der masser af muligheder som freelancer, og jeg har skruet voldsomt ned for mit forbrug, faktisk er jeg gået på pension (indtil jeg løber tør for penge ;-))

Jeg er SUPER imponeret af hvor meget du kan, men da vi ses så sjældent har jeg svært ved at indstille mig på dit niveau, jeg husker dig jo som verdens skarpeste supermand <3 – jeg har faktisk haft svært ved at acceptere at min far ikke kan alt, og det er jo også det han har lært mig at jeg skal kunne.

At være sammen med folk der forstår en og har samme problemer er godt, altså der er andre som mig (eller i hvertfald kender alle på værestedet mindst en der er som mig ;-))

Kærlig hilsen og god weekend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *