Categories
Uncategorized

Skål og vel-be-kommen her

2 meter afrikaner, denimtøj, “guld”-jakke og en traditionel hovedbeklædning fremstammede på usikkert dansk om jeg “kunne passe på hans ting”. “Naturligvis” svarede jeg, og han gik på toilettet

Da han kom tilbage spurgte jeg hvor han var fra, han svarede “South Sudan”. Til det kan man kun svare “welcome”.

10 minutter senere gik afrikaneren igen på toilettet, han returnerede med 3 plastikbægre, nu skulle vi drikke whisky, og mit krus blev fyldt til randen.

“Slainte, Na zdorövye, Skål og…Shokaran” svarede jeg.

Jeg er ret sikker på at vores afrikanske gæst var en engel, engle flyver helt sikkert på whisky…af mangel på “Janx Spirit”. Trist jeg skulle af i Høje Taastrup, og måtte sige farvel, og som indehaver af et rejsekort kunne jeg jo bare have fulgt ham, men jeg bemærkede at afrikaneren allerede havde højnet stemningen i togvognen betragteligt, det var smukt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *