Categories
'i dag' (Danish) Blogs Bookmarks Computere og Internet Hackers Historier/Stories Humor Resources Technology

Min hobby: “#kliklandmand”

Hand
Free file from pixabay
Der er jo mange, bla Anders Høgh Nissen, der taler om privatliv og at annoncørerer ved alt om os, og det er skam et væsentligt problem.

Jeg tager det stadig ikke særligt alvorligt, selv om jeg nok burde gøre det.

Igen, så tager jeg heller ikke mig selv, eller annoncørerne alvorligt, så her er min hobby:

Jeg er “#kliklandmand”.

Når jeg keder mig og især når jeg får sponsoreret indhold, jeg ikke bryder mig om, på Facebook, trykker jeg på det.

Det betyder at Mark Zuckerberg bliver rigere og idioter der annoncerer på Facebook fattigere. Sådan en slags moderne, nok omvendt, Robin Hood.

Jeg er dog flink og giver som regel annoncørerne et “synes godt om”, det koster dem i øvrigt sikkert ekstra \o/.

Det betyder naturligvis at jeg “synes godt om” rigtig mange underlige ting (977 i alt i skrivende stund) som jeg slet ikke synes om, men mon ikke jeg automatisk bliver sorteret fra i big data algoritmerne som høje og lave karakterer i isdans.

Jeg har i øvrigt haft folk fra Open Knowledge Danmark til at prøve at identificere nogle af mine holdninger udfra min Facebook profil, de var “noget” forvirrede 🙂

Til gengæld er jeg vist ret let at diagnosticere udfra min blog, det er der også nogle der har gjort, men da jeg allerede har en officiel journal og en diagnose, er der faktisk en del forsikringer jeg ikke kan få…

Her har vi “måske” fat i et større privatlivsproblem end reklamer, og det kan du ikke blokere, hvis du ellers ønsker at fortsætte med at være dansk statsborger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *