Categories
'i dag' (Danish) Blogs Historier/Stories Resources Udfordring

#Kvinde: drømmen og “stillingen”

Drømmen

En blond mørkhåret kaukasisk afrikansk arabisk kvinde fra Belgien, Egypten, England, Danmark, Østrig og New York der har Universet som sin legeplads, elsker street wear, normalt tøj og gallakjoler, kan rappe, synge og betjene elektroniske musikinstrumenter, herunder en Theremin, kan fremstille Bose-Einstein kondensater, mavedanse, spille skuespil og undervise i kultur og almen dannelse eller bare være sig selv.

“Stillingen”

Irsk indfødt-amerikaner brunette fra Danmark, Frankrig og USA der har Universet som sin legeplads, elsker normalt-, galla- og genbrugstøj, kan sætte gang i festen, elsker at rejse, læse, film og musik og kan undervise i kultur og almendannelse samt den hellige seksualitet og spiritualitet.

Det går da egentlig meget godt, og en dag vågner jeg vel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *