Categories
'i dag' (Danish) Blogs Education/Undervisning Hackers Historier/Stories Livet Resources Undervisning

Hacker

Dannebrog
Jeg er hacker, jeg hackede systemet og sneg mig forbi grænsebommene ved at lade mig føde her, hvorfor skulle det hack give mig særlige rettigheder?

På fars side ruller der øllebrød i årerne siden altid, på mors side ukrainsk jødisk vin.

I øvrigt er Danmark ikke dansk, det var noget mine forfædre stjal fra dem der var her i forvejen, og man kan slet ikke eje noget som helst, alt er vi fælles om siden det blev skabt for ca. 13,7 mia. år siden

ps. jeg tager gerne penge for at flytte

One reply on “Hacker”

Kære Kim.
Tak for din mail, jeg forstår ikke ret meget at det du skriver, og jeg betaler dig i hvert fald ikke for at flytte, men jeg vil gerne se dig til en kop aftenkaffe i nær fremtid, jeg har et par problemer med min E- mail der skriver noget til mig jeg ikke forstår, jeg er sikker på at det er noget du hurtigt kan klare. har du stadig kontakt med den sympatiske Islandspige, så tag hende med. Vi tager på en uges ferie d 16/02. Ring venligst på 43991701, så vi kan aftale tid
for dit besøg. Hils din familie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *