Categories
Blogs Mactopia Manic Panic Technology

PowerBook til folket

Så lyset for 20 år siden, men ingen havde Macs så det blev Colgate istedet (PC+Windows).

PowerBook G4 12″ ER verdens historiens første computer, man kan bare bruge den OVERALT, sidder i en AJ Svane og chiller medens jeg skriver dette.

For første gang i mit liv har jeg en PC jeg kan have med mig KONSTANT! Det er virkelig lækkert.

Prisen – AV – AV – AV, men PowerBooken er såmænd ikke dyrere end en TabletPC. Performance – den kører cirkler omkring min Acer Notebook, det er jo en optimeret UNIX kværn der ligger under det hele.

Mit professionelle arbejde, jeg skal da til at hoppe af dillen og vende osteburgere på grillen altså lange Macs over disken, jeg gør vild reklame for min PowerBook, f.eks. skriver jeg møde referater samtidig med mødet så de er ude næsten efter mødet er slut! Det virker utrolig overbevisende.

Desværre fungerer OpenOffice ikke, en Mac er en computer med automatgear, det virker bare ikke når man kører OpenOffice – så kan den ikke lide det ene dokument, så kører det sløvt, så virker Slide Show ikke i præsentations pakken, så kan man ikke bruge danske tegn i filnavne! ØV! Jeg ER skiftet til Microsoft Office, og Mac versionerne er bare meget mere kremede end Windows versionerne – ren porno!

Tilgengæld har jeg fundet en virkelig god OpenSource IM klient, Adium, den kører MSN Messenger bedre og med en sejere grænseflade end MS softwaren.

De nyeste spil har ingen interesse, men hvis Half-Life findes så kan man vel sagtens køre Counter Strike. Og så findes der jo VirtualPC, det skal jeg da have så jeg kan køre Project, Visio, Visual Studio og CuteFTP under XP. Hvad skal jeg så med en Intel baseret PC?

Video redigering er jeg helt sikker på den klarer mindst lige så godt som min PC, selv om jeg har Liquid Edition derhjemme, har jeg ikke min desktop med i tasken hverdag. Med min PowerBook kan jeg faktisk have et TV Studie med i en helt almindelig taske, jeg har faktisk et DV-Cam som jeg næsten ikke har fået brugt, det skal vist støves af, tænk hvor meget man kan bruge sådan et i forretnings øjemed, f.eks. til at dokumentere arbejdsgange etc.

Min arbejdsplads? “Where we’re going we DON’T need roads” – geografisk lokation WiFi!!!

Jobs ER Gud!

Kan IKKE vente til jeg skal køre Apple på mine mobile dimser, her er det indtil videre Microsoft der styrer systemet, Windows Mobile på mobilen, PocketPC på PDAen. Newton kommer nok snart tilbage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *