Categories
Blogs Mactopia Manic Panic Technology

De kaldte ham for Mini Max…

“Han var sød og han var vaks. Max han var alligevel noget så sød, og Max var min allerbedste ven…” JAH Anette Klingenberg – det er noget der rykker på Brøndby Stadion.

PhotoShop og Premiere til Mac, jeg tror desværre kun jeg har PC skriver, oh well man må nok ty til Adobes FAQ, jeg er nu godt sur på dem fordi de lancerede en ny version af Audition 2 dage efter jeg købte, og de tillod ikke en gratis opgradering!!!

Ingen tvivl om at jeg skal Snoppe, overvejer også at investere i en Wacom tablet, men den gider jeg jo nok ikke at slæbe rundt på – så det bliver nok min mini-mus, der virker fortrineligt både på PC og Max (med højreklik – tag den Steve!!!)

Pænt imponerede at “FireWire” sine år gamle videoklip til PowerBooken, det GAD jeg ganske enkelt ikke på min PC, på miniMax – som den nu officielt hedder – var det plug-and-play, hook mit videokamera op til FireWire og man har et webcam, det var så let at jeg nærmest blev chokeret da jeg fjernede linse dækslet og så mit eget milde åsyn, en tur i iMovie og 2 timer senere (og 20 GB mindre) var AL min videofotage overført i 720×560 (eller deromkring). For sejt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *