Categories
Blogs Mactopia Manic Panic Technology

MacRus

I dag kommer de fleste applikationer først til PC, det er den største platform.

Men en hel del applikationer er startet på Mac, bla. Excel. PageMaker var faktisk Mac’ens første killer applikation sammen med Word og Excel, PhotoShop er faktisk kommet meget senere, fandtes ikke på den første Mac jeg havde fingrene i (lånte en MacSE et par dage i 1987 var det vidst – det var faktisk efter at have leget med den at jeg blev 100% overbevist om at DOS var død). Lotus havde et meget opreklameret “Lotus 1-2-3 til Mac”, der hed Jazz, det BLEV en eklatant fiasko. Der har over tidens løb været nogle ret innovative applikationer til Mac

Og så var der jo Bob, Microsofts venlige grænseflade – hvad hed projektlederen på det projekt – tjoh Melissa! Svarer nu efternavnet Gates. Bob er nu ikke helt død – se på de “sjove” Office assistenter, der nu stille og roligt også har sneget sig ind i XP – Office assistenten findes faktisk ikke Mac versionerne af Office – jeg er ihvertfald ikke stødt på dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *