Categories
Blogs Historier/Stories Manic Panic

Til Isis

“Når noget ikke virker, når EASY knirker, så sender man Emil en mail så får han den på geled”.

Jeg måtte søge dækning den første gang jeg havde hjulpet dig. Her var en Kvinde som skræmte livet af mig, jeg væltede ud af rummet, ramlede ind i døren, rødmende så der var fare for at rutemaskinen fra Cairo landede på Prags Boulevard istedet for i Kastrup.

Det er lidt over 2 år siden.For noget nær præcis 2 år siden, jeg var ENDNU engang faldet på min cykel, og du foreslog at du skulle købe tøj til mig. Du lagde armen om mig, og jeg ville gøre det samme med dig, desværre kunne jeg ikke løfte min arm højere end ca 1 meter, så jeg fik rørt dig lidt vel “lavt”, SÅ gode venner har vi aldrig været. Nu var samtlige fly der skulle lande i Kastrup, ved at ligge an til landing på 3. sal Prags Boulevard 80.

Sommerfest 2003, du dansede, jeg tror jeg prøvede at danse med dig. Hmm hvad er det? Kigger du på mig?

Gode råd om tur til Egypten – tak for det – du ville MEEEEED.

En eller anden fredagsbar, foråret 2004, du havde ondt i fødderne fordi du jo altid skal være så smart påklædt – men ellers SERIØST GOD STIL DÉR – tror IKKE jeg har rost den før.

I foråret 2004 ville du SKYDE mig – selv om jeg nu er sød. Forståeligt nok EASY ER tungere at danse med end mig – ikke at du har prøvet det sidste…

“Nu river vi Orangeriet ned”. Hmm du så vist ikke helt at jeg var der, du havde andre prioriteter netop hjemvendt fra London eller whereever. Jeg var nu ellers ret hot den aften – syntes jeg da selv – Kim du er min allerbedste ven – Kim skal vi to lege lidt igen – Kim din cowboydragt den klær’ dig godt – “DET VED JEG SGU DA GODT” – oh well drinksene var til at betale…

Du gav mig en mission, den blev gennemført. Og NEJ! Jeg VAR/ER ikke den bedste til at passe på mig selv – jeg blev mega hustlet i Egypten – lad dig nu ikke narre sagde du – hvornår lærer jeg at lytte…Og HVAD er det Ram-Ram betyder?

ISIS spejlvendt i poolen, troede det var et tegn fra højere magter. Jeg ER ikke rigtig rask.

Jeg skulle dog have et svar, og det fik jeg – man skal jo spørge. Men tak fordi du har hjulpet mig i min egentlige mission; mit liv; hvor det at bekæmpe min frygt for kvinder – også dem med stort K – står øverst på min prioritets liste.

Kærlig hilsen din ven

Emil aka. SpecialK aka – eller BARE Kim Bach – og NU skal jeg nok passe mit arbejde – gøre det jeg er bedst til – og ikke plage dig mere. I’m not REALLY a “Bug A Boo”. Surat 2.112 – jeg er ude – hils omkring dig Isis – og UNDSKYLD x 1.000 for EASY.

One reply on “Til Isis”

[…] It also made me realise how much I miss Paris, the scene where they’re dumping a TV in Canal St. Martin, my favorite spot on the planet, is priceless, and I also miss the love of my life (so far)! Now the tears are turning into a river! Quote: Once a woman has decided to dump you, she CAN’T change her mind! Unquote. I NEED TO GET OVER HER, and HER as well! Isis where are you? […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *