Categories
Blogs Manic Panic

Gør det du er bedst til

øv, jeg sidder faktisk dagligt og mediterer på “Gør det du er bedst til”. Hvad fanden er det nu lige det er! Det må skyldes den fremskredne alderdom.

Jeg ved hvad jeg IKKE er god til…At slamdunke ting, gøre dem færdige, jeg er vist doven! Og så kan jeg gøre små problemer til meget store problemer, og så er jeg IKKE ret god til at bede om hjælp.

Det er sjovt at rode med ting som WordPress, læse hvad andre roder med, det er sjovt at lave meget kreative ting, som f.eks. den der lille plakat jeg strikkede sammen, eller tage billeder og video, havde næsten en dokumentar film klar til en konkurrence om venuspassagen – jeg tror jeg havde vundet hvis jeg ellers havde fået fingeren ud!

Det kunne være sjovt at arbejde med 3D, lave spil og den slags, mest rettet mod undervisning. Så nogle programmer der er indkøbt i Mjølnerparken jeg er IKKE imponeret, der skal meget mere action i dem, så spiller børnene, det skal være sejt, og det er det ikke. Hvad med
et edutainment program: “Nydansk med Bikstok – kan du grave vores røgsystem?” Det ville jeg gerne se. Edutainment i det hele taget jeg er vild med historie og især videnskabshistorie (James Burke og hans Connections er fascinerende – han har sit eget projekt der IKKE rigtig
rykker http://www.k-web.org/) – sidste år søgte vi om nogle midler gennem Lektiehjælpen til edutainment.

Såeh jeg har da masser af ideer, de skal bare konkretiseres, kender du en super formalist?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *