Categories
Blogs Bookmarks Lektiehjælpen (Danish)

Mjølnerparken – ritt.dk – Website for Ritt Bjerregaard

Mjølnerparken – ritt.dk – Website for Ritt Bjerregaard

Ritt vælger sine ord med omhu, og den eneste konkrete stillingtagen i ovenstående artikel er henvendt til nogle indvandrekvinder, der har været i Danmark 8-10-12 år: “…for en god integration, kræves der at man tilegner sig det danske sprog…” – det er der ikke megen vision i, og jeg tror ikke at Ritt, eller de fleste politikere helt har forstået hvor svært det er i praksis. Enten det, eller også er der ikke ret mange stemmer i at være visionær på integrations området.

Hvis man læser Ritts politik på integrationsområdet står der heller intet om integration af voksne, f.eks. gennem en målrettet indsats for at få indvandrekvinder til at lære dansk, som det f.eks. tilbydes af de frivillige i Sprog og Integration, der er een af grupperne under Netværksgruppen i Mjølnerparken, så Ritt var måske lidt på glatis?

Men det lyder da lovende at Ritt vil indkalde til et “årligt “integrations topmøde” med deltagelse af eksperter, politikere og repræsentanter fra foreningslivet” – meen hvad blev der af erhvervslivet, som Ritt vil have til at trække et stort læs i integrationen – skal de ikke med til “topmødet”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *