Categories
Blogs Bookmarks Kim Blog (English) Lektiehjælpen (Danish)

1000 flere Event afsluttet

Overskudskage 1000 Flere Event1000 flere Event afsluttet – WiKim

Kære venner,

Tusinde tak for hjælpen, det var et super arrangement. Jeg er utrolig stolt af vores organisation, og jeg syntes at vi formåede at sætte en positiv og anden dagsorden i går.

Det er utroligt fedt at sige til folk, der taler ondt om indvandrere, at man skam “arbejder for at der kommer nogle flere”, de ser meget sjove ud i ansigtet.

Til daglig arbejder jeg for at vi gør noget mere for dem der allerede er her, gennem Foreningen Netværksgruppen i Mjølnerparken, hvor jeg bla. laver lektiehjælp.

Besøg vores hjemmeside på http://www.sprogoglektier.dk for at se hvad det går ud på, og meld dig som frivillig, vi har helt sikkert et tilbud som vil passe dig.

2 replies on “1000 flere Event afsluttet”

Hej Kim,
Tak for sidst. Tænkte nok at du havde en blog 😉 Gennemarbejdet wiki-side – meget imponerende.

Hej Henrik,

Det var hyggeligt at mødes igen. Er jeg så transparent 😉

Tak for roserne, jeg prøver også at flytte foreningen ind i det 21-århundrede, vi har også en Wiki (http://www.sprogoglektier.dk/wiki)- selv om der var nogle der havde reaktionen “HVAD SKAL VI DOG BRUGE DET TIL”!

Tim Berners-Lee havde oprindelig tænkt webbet som et read/write medium, det er først nu 15 år senere at vi kan realisere det, i høj grad takket være pionerer som Wikipedia, og det har folk ikke fattet…Velkommen til “the age of participation – always under construction and you’re hired to help build it”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *