Categories
'i dag' (Danish) Blogs Music Technology

Macnyt.dk på visitkortet?

Så sidder man i bussen på vej til Odsherred, og har lige udført en voldsom gang evangelisme.

Hurtigbussen til Vestsjælland kører fra Høje-Taastrup, problemet for Københavnerne er at de ikke er klar over et par ting vedr. bussen:

  • Den er relativt dyr
  • Man kan ikke bruge HT klippekort
  • De tager ikke Dankort

3 minutter før den skulle køre, var der en mand der ikke have kontanter, og han kunne bestemt ikke nå at hente nogle.

Hvad gør man så, jo låner manden penge – det er faktisk pænt grænseoverskridende, men jeg har gjort det før, og dengang fik jeg dem tilbage. Bortset fra det så har jeg afskrevet dem, det vil IKKE skade mit humør hvis jeg IKKE får pengene tilbage, bare få mig til at filosofere over menneskets ondskab 😉

Bortset fra det er der ikke nogen bedre måde at få en “single serving friend” på, end at låne ham/hende penge, så vi faldt i snak.

Det viste sig at han var musikker, og lige havde bestilt en MacBook Pro, for nu skulle han til at lave musik. Men hvad med det med hjemmesider, hvorfor er der ikke et program der gør det nemt? Ah det skal jeg vise dig! Nå du har computeren med! Ja det har jeg næsten altid.

Så vi lavede næsten en Podcast. iWeb og GarageBand gør det nemt, men også lækkert.

Og så regner jeg med at vi ser manden på Macnyt.dk, for det gjorde jeg også lidt reklame for.

Hmm…Får jeg brug for at få trykt nogle Macnyt.dk visitkort?

Kim Bach
Macnyt.dk Evangelist

One reply on “Macnyt.dk på visitkortet?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *