Categories
'i dag' (Danish) Blogs Bookmarks Mactopia Technology

Farvel til den “onde fugl” – Velkommen til Radio K’n’L “den gode fugl”

Radioværten LVelkommen til Radio K’n’L

Som en hyldest til en af de få interessante Danske Podcasts, der desværre er afgået ved døden, The Evil Bird Show aka. Böse Vogel, der nu er så meget nede at man skal ty til Googles cache, så offentliggør jeg hermed en mystisk Podcast som jeg fandt på gulvet.

Det tog ca. 30 minutter at lave det hele. iLife (GarageBand og iWeb) gør det NEMT du gør det LÆKKERT!

Tippet hermed givet videre til dem der kæmper med teknikken…SKIFT!

Kom nu, jeg savner den onde fugl, og netop som I skulle til at blive berømte! Jeg ved ikke hvor mange gange jeg desperat har refreshet Jeres side, hvor er den næste episode – snif?

Den onde fugl blev 1,5 år, æret være dens minde.

På billedet ses den normalt MEGET BLIDE og SØDE fugl L. Men den søde fugl kan blive MEGET MEGET OND, i sin fritid er den nemlig Danmarks mester i Judo, og jeg sender den forbi og hakker i Jer med dens skarpe næb hvis i ikke starter op igen!

ps. Jeg tilbyder hermed min assistance, lad os i det mindste få evilbird.dk domænet åbnet igen så vi kan få de fantatiske 11 episoder det blev til online igen. Jeg kan se at domænet udløb i Juli, og derfor er blevet deaktiveret, hosten er vel også lukket?

4 replies on “Farvel til den “onde fugl” – Velkommen til Radio K’n’L “den gode fugl””

Okay! OKAYOKAY!! Jeg lugter fuglens rådnende lig tæt på min krop! Skal den have en revival? Skal den virkelig? Vi kommer i Alt For Damerne om 3 uger. Der er fuglefoder på vej.. Er det virkelig nu det skal ske? Tager en snak med Caroline, og så kan det jo være.. (Jeg savner også fuglen)

Næh den skal ikke nødvendigvis have en revival hvis den var taget ud af sin “missery”.

Damn hvor jeg HADER de Telia reklamer, men der er foder på vej, og du kan jo lige nå at sætte noget reklame hejs op inden AFD går i luften.

I blev omtalt af Fr. Podcast i Danmark på Blogforum2, det var faktisk lidt sjovt…Hun talte om Podcasts og jeg nævnte den eneste rigtig interessante jeg kendte, JERES, og så fortalte hun mig om AFD artiklen, hun kendte jer godt og hun har vist en vis finger med i spillet. Jeg kan ikke huske hendes navn, men jeg kan huske de navne hun “droppede”.

Det kan starte i det små…Sitet, eller jeres feed, skal fortsat være oppe syntes jeg. Det koster som bekendt ikke en formue, og så et lille tip…Lad være med at uploade jeres MP3 filer som ZIP filer, de kommer ikke til at fylde mindre af den grund.

Jeg hjælper HJERTENS gerne! Et projekt som Jeres kvalificerer faktisk MEGET fint til Blogfonden (et projekt som blev startet på Blogforum2)

Jeg tror det vi gør, er at starte op igen, vi har begge to meget lyst, og det har givet os ret meget blod på tanden, at der er folk der vil have os tilbage.
Vi køber Evilbird.dk igen, og får det hele op at stå med en html-baseret blog med et feed der også funker i iTunes.
Grunden til vi zippede var ikke for at få det til at fylde mindre, det var for at download begyndte fra Flash, istedet for at gå til en html-side der afspillede filen som quictktime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *