Categories
'i dag' (Danish) Blogs Historier/Stories

Julens 12te dag

Julen slutter som bekendt den 6-1, på Hellig Tre Kongers Dag, Julens 12te dag.

På julens første dag giver elskeren en agerhøne i et pæretræ, på den anden er det to turtelduer, men hvad er det nu det er på den 12te,
12?…

Jo det er 12 trommespillere….trommespillende trommespillere none the less!

Og i følge denne side http://www.carols.org.uk/the_twe1ve_days_of_christmas.htm, referer det til apostlenes 12 gerninger/løfter.

Det er jo dybt, dybt! spirituelt det der…Det SJOVE er at det er Anders And bladet der har givet mig det klareste billede af den “julesalme” (det der hedder en “Christmas Carol” på Engelsk).

Appropos Julen:
Hvert år foreslår jeg til jul at vi synger “Dejlig er den himmelblå”, det er den salme jeg ELSKER højst i hele verdenen, i år ytrede jeg ikke det ønske – selv om jeg BRÆNDENDE ønskede det.

Jeg er nødt til at afsøge mit sind for et svar…Hmm…Google og sindet i forening valgte dette link…http://www.dyhret.dk/Jul/Julesang03.htm, det var selvfølgelig det der havde musik, og nu har jeg tårer i øjnene – og jeg kende godt svaret:

Julen betyder også uendeligt meget for mig, men lige nu er det dag 2 og 3, sådan i “Sinatra domænet”, der optager mig, og der var jeg ikke komplet i år.

Kære Gud hvorfor sender du nu så klare signaler igen, og hvem tog det billede?

Elle existe Dieu?

ps. Fatter du ikke et muk? “Hellig Tre Kongers dag er min Dåbsdag”, hjalp det lidt? Nok ikke!

pps. Og da jeg trykker på send link på denne artikel…så vælger FrontRow: “Den Himmelblå”? Stop stop stop…Jeg VED det er TILFÆDIGT! Jeg VED det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *