Categories
'i dag' (Danish) Blogs Education/Undervisning Historier/Stories Music Open Source

Automonotoni – ‘Ungeren’ er en idé

Der er oprør i Danmark. Det skyldes at en række unge – og “lidt” ældre – mener at de fortsat skal have adgang til en bygning der blev stillet til rådighed af Købehavns Kommune i begyndelsen af 80erne. Takken til politikerne var dengang BUKSEVAND (seriøst Egon Weidekamp fik BUKSEVAND).

Nu står politikerne og velmenende aldrende sympatisører med dybe lommer i kø for at skaffe et alternativt sted, fordi de har solgt huset til nogle mennesker der HADER ideer.

Kære automonotome:
‘Ungeren’…Er en idé! IKKE et hus!
Deltag dog i det “mindst dårlige” demokrati i verden – HEY DET ER “VORES” – lav frivilligt arbejde, start foreninger, “indfiltrer” forvaltningnen der er ret vindunderlige mennesker (ja’ ve’ d’ ja’ har set d’).

I får faktisk lov til at passe jer selv, og jeg glæder mig til at se FLERE af jer f.eks. i min frivilliggruppe, Netværksgruppen i Mjølnerparken, nogle af jer har faktisk allerede fundet vej.

Huse er KONTROL mekanismer! Og det mest tåbelige ville da være hvis Ruth og hendes fundamentalistiske slæng fik deres kamp mod fritænkning og ideer finansieret af “Halal hippier”.

Og så må vi ikke glemme at Jagtvej 69 var et af de steder en af de vigtigeste projekter i menneskeheden var med til at blive startet, “Kvindebevægelsen”. Men huset der står der, er ikke et værdigt monument for kvindebevægelsen. Så riv huset ned, hey det er “os selv” det har misligeholdt det så det er ved at falde sammen, og byg et passende monument til kvinden og kvindesagen i stedet!

Huse kan dog være nødvendige: Det var altså pænt syret at se Björk til Oscar festen for et par år siden, specielt når jeg tænker på hvor jeg så hende første gang: I ‘Ungeren’, da hun var 16 og med i KUKL!

3 replies on “Automonotoni – ‘Ungeren’ er en idé”

Godt sagt Kim!
(fordi jeg ku’ ha’ sagt det selv)
Det ville være fint, hvis huset blev genopbygget som det så ud, men det sker næppe.
Der ser sørgeligt ud på grunden, og det er vel et slags mindesmærke over en flok “Rebels Without a Cause”?

[…] Jagtvej 69 – der stod der en bygning der var et monument TIL kvinder, det var nemlig her det, den 27. august 1910, blev vedtaget at der skulle indstiftes en international demonstrationsdag for kvinders rettigheder. Det skete på den 2. Internationale Kvindekongres, en international kvindekongres for Anden Internationale i København, i Folkets Hus på Jagtvej 69 Your browser does not support iframes. Vis større kort […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *