Categories
'i dag' (Danish) Blogs Bookmarks Technology

Computerworld – Computerweek uge 5 – det ugentlige podcast om it

Computerworld – Computerweek uge 5 – det ugentlige podcast om it

Og sørme om undertegnede ikke også dukker op i Podcasten, endda i “forside” historien, og det FØR Jesper Brøckner fra Telia – LOL.

Computerworld har da styr på deres prioriteter :-D.

2 replies on “Computerworld – Computerweek uge 5 – det ugentlige podcast om it”

Super cool at nogen vil udtale sig offentligt omkring FON. Tak Kim! Til en anden gang må du meget gerne referere til mig såfremt der er noget i har brug for svar på eller lign. Vil meget gerne komme med de gyldne sætninger da jeg synes artiklen i helhed er ret dum i computerworld!

Jacob

Da jeg blev interviewet for snart lang tid siden, var jeg ikke helt opmærksom på dig, og det kommer da bag på mig at Computerworld ikke har talt med dig. Jeg tror at de gerne ville have en uafhængig bruger, eller “early adopter”. De fandt mig faktisk gennem min blog.

Desværre er artiklen ikke klar nok, men dum synes jeg ikke den er, og det er da fantastisk at de dedikerer deres leder til FON, specielt set i lyset af hvad der skete i den forløbne uge (Vista lancering og Telias opkøb af Debitel).

Selv om jeg er vild med FON, så ser jeg et det som en del af noget større, og det er ikke mit erinde at promovere FON som andet end en fantastisk idé, som kan være med til at få teleselskaberne og det offentlige “ind i kampen”.

Bortset fra det var det ret fedt at have sit billede i den trykte udgave af Computerworld, i et nummer der også havde billeder af Bill Gates og Jim Allchin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *