Categories
Blogs Bookmarks Kim Blog (English) Technology

Nabaztag og Nabz.dk nævnt in Urban

Gadgets går i barndom - omtale af Nabaztag og Nabz.dk i Urban

Som min gode ven, og partner i Nabz.dk – det danske Nabaztag online fællesskab – har observeret (Nabz.dk mentioned in Urban | berthelsen.com), så blev Nabaztag og Nabz.dk omtalt i Urban den 7_Maj-2007.

Her er hvad Henrik skriver:

The free and daily danish newspaper, Urban today had an article about Gadgets (“Gadgets går i barndom”) on page 25, where the beloved Nabaztag/tag was mentioned. A big picture was flashing seven nice and happy looking Nataztag/tags, with links to Nabaztag.com as well as nabz.dk

Hvad er det så lige en Nabaztag er for en størrelse?

Da Nabaztag blev diskuteret på Macnyt for et par dage siden, kom jeg med denne korte beskrivelse (lettere redigeret her):

Kort fortalt er en Nabaztag et trådløst netværkskort, et par LED lamper, et lydkort, en højttaler og to motorer, pakket ind i en plastikkanin.

Nabaztag kan dermed koble sig op til Internettet.

Hvis du binder dette sammen med et online community, podcasts og en indbakke, så har du en slags e-mail telefonsvarer. Da den kan afspille lydfiler, så kan den f.eks. også læse e-mails op (dog indtil videre kun på Fransk og Engelsk).

For nørder er det interessant at man kan programmere den, den ene af mine ArseneLapin, har sin egen side hvor du kan kommunikere med den.

For et halvt år siden kom der en ny version af Nabaztag, Nabaztag/tag, den har indbygget en mikrofon og en RFID sensor. Du kan f.eks. sige Radio til din Nabaztag/tag, og fluks begynder den at spille Netradio (MP streams).

Du kan måske blive lidt klogere på hvad det er for en dims hos Nabaztag.com, eller på det danske Nabaztag forum Nabz.dk – som jeg er medskyldig i at have begået.

Du kan købe en Nabaztag eller en Nabaztag/tag hos Nabz.dk, prisen er hhv. kr. 765,- og 987,-.

One reply on “Nabaztag og Nabz.dk nævnt in Urban”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *