Categories
'i dag' (Danish) Blogs Computere og Internet Frivillig arbejde

Ba-Ba-Ba-BarCamp Copenhagen 8.2-Hum-A-Nah-Nah-Hum-A-Nah-Nah

Opdateret den 10-oktober-2008.

Vi har nu fundet stedet vi skal være. Det bliver på Københavns Teknisk Skole på Lygten 16, 2400 København NV. At vi har fundet sådan et fantastisk sted, betyder at vi udvider antallet af deltagere fra 50 til 100.

Så skal vi til det igen, for tredie gang i alt, og for anden gang i år, bliver der afholdt BarCamp Copenhagen (applause).

Det eneste der er helt klart på nuværende tidspunkt er at dDet kommer til at foregå i på Københavns Tekniske Skole, Lygten 16, 2400 København NV (doh!), og at det bliver lørdag den 22-november-2008 fra kl. 10:00 til ??.

Hvis du ser videoen nedenfor så lover vi i øvrigt at “blyanterne vil vende tilbage”, hvis vi ikke finder nogle sponsorer. Vi vil gerne holde BarCamp gratis, men også på et vist niveau, så hvis vi ikke finder sponsorer, så må vi skrue ned for ambitionsniveauet, og i januar var vores prop altså nogle blyanter – fine, jo vist – men vi vil så gerne give jer noget endnu bedre.

Reglerne kender i vist efterhånden, ellers kan i læse dem her.

BarCamp handler om deltagelse, så det der gør BarCamp interessant, er DIG. Vær parat til at dele!

Til de første to BarCamp Copenhagen handlede det mest om præsentationer, men i år håber vi at kunne få mere gang i nogle diskussioner, og måske vil vi forsøge os med et mere workshop eller open space lignende format, smid evt. en kommentar hvis du har nogle ideer!

Vi regner med at have plads til 50 100 mennesker deltagere, og vi har allerede nu 31 tilmeldinger.

Så skynd dig at melde dig til ved at redigere wiki-siden på BarCamp.org, eller ved at bruge vores Facebook gruppe.

Ses vi? Det tror jeg nok vi gør!

Læs også:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *