Categories
'i dag' (Danish) Blogs Historier/Stories Manic Panic

Sexcrime!

Tilståelse: Jeg har købt seksuelle ydelser, en enkelt gang, og det er ikke noget jeg er stolt af, men direkte adspurgt på Facebook, valgte jeg at dele min historie, jeg håber på Syndsforladelse.

Det havde nu mere karakter af voldtægt, det er dybt ubehageligt at blive antastet på åben gade af prostituerede, selv om det nu ikke var det der skete for mig.

Længe havde jeg haft ondt af de afrikanske kvinder der begyndte at komme til København for at arbejde som prosituerede midt i 00erne, og jeg havde tit givet dem penge, først gav jeg dem 3.000 kr., der var 2 afrikanske kvinder, men de lokkede mig så til at give dem 3.000 kr. yderligere og de lokkede mig til et hotelværelse hvor jeg havde sex med den ene, det var dog en elendig oplevelse, jeg er langsom, og de har kun 5 minutter. De fefterlod mig på hotelværelset som et tomt hylster, de stjal også mit kamera, eller rettere de havde en anden til at gøre det, og jeg havde endda købt morgenmad til dem, de var MEGET sultne og fortærede 2 morgenkomplet hver på 4 årstider. 5 dage senere blev jeg indlagt lukket psykiatisk afdeling, det var SÅ meget mod mine principper, og jeg kæmper stadig med sårene, jeg har dog fået syndsforladelse af Reden, de sagde at jeg bare skulle komme videre med mit liv, jeg angav også det hotel der er bagmand, det hedder “Turisthotellet” ved Hovedbanegården..

Sidste år underskrev Jeg 8marts initiativets forbyd sexkøb kampagne, og desværre er min historie sand 🙁

http://www.tagstillingmand.dk/maend/alle.shtml (underligt nok optræder jeg ikke på siden, men jeg har sendt min støtte) det gjorde jeg efter 1.maj.2010, hvor jeg blev overbevist om at forbud mod Sexkøb er en god idé. Hvorfor synes jeg så det, jo det er fordi det får mænd og kvinder der køber sex til at tænke en ekstra gang, jeg er ganske overbevist om at jeg ville have haft styrke til at modstå fristelserne, og have undgået synden og at blive misbrugt, hvis jeg var bevidst om at det var ulovligt at købe sex. Altså rent teknisk købte jeg ikke sex, jeg gav dem nogle penge, og de havde ikke lyst og tid til at være veninder, så det skulle overståes, jeg havde været tifreds uden en seksuel ydelse, altså jeg græd før det kom dertil, viste dem billeder fra min tur til Egypten hvor jeg mødte Gud (hun hedder Isis). De afrikanske kvinder var nu utrolig søde, og det forekom mig at de var selvstændige, det virker som om de afrikanske kvinde arbejder i par, og de passer godt på hinanden, de virker faktisk utrolig stærke

(før den 1.maj2010 var jeg af den opfattelse at det var sexsalg der skulle forbydes, men det er jo utopi, og den lykkelige luder er måske en skrøne, men der er masser af friviligt prostituerede, og det ser jeg egentlig ikke noget ondt i, så længe de ikke antaster en på offentlig vej som de afrikanske kvinder gør så dygtigt, alså os single mænd savner altså en kvindes nærhed, og det kan de faktisk levere, ulig de frigjorte danske kvinder, som jeg da elsker men i er altså ikke nemme :-))

8 replies on “Sexcrime!”

men lad os forbyde prostitution – det genererer mig faktisk voldsomt at stueetagen på Vesterbro er overtaget at Thaikvinder og deres kunder, svingerklubberne er mere diskrete, jeg synes man skulle tvangskonvertere bordeller til svingerklubber

Kan vel sådan set være enig med Kim Bach, eftersom svingerklubber bygger på frivillighed (og hvad voksne mennesker bliver ENIGE om er ikke lovgiverens område).

Men – hvis bordeller tvangskonverteres til svingerklubber – hvordan skal de stakk…els alfonser så få mad på bordet?

Nåja, de kan vel starte klubber – og ændre erhvervsbetegnelse fra gadesælger til klubadministratør.

For mig handler det ikke om trafficking og bordeller. Jeg går netop ikke ind for tvang. Der for gjorde det indtryk på mig da jeg for nogle år siden skrev sammen med en meget overbevisende prostitueret, som var med i den første bølge af blog…gere. Jeg ville føle mig som et fjols hvis jeg forsøgte, at forbyde det hun gør.

Vi kan med de eksisterende midler og love gøre mere for dem der er ulykkelige i prostitutionserhvervet – end vi kan hvis vi via forbud tvinger det under jorden.

Påstanden om at den lykkelige luder ikke findes, er en moraliserende myte, der gør mere skade end gavn.

I øvrigt kan du godt spare dig Pia. Jeg har et fint forhold til min kone.

Prøv at gå i dialog med dem det drejer sig om. Det er ikke så enkelt som man tror

G, vi skal bare have afskaffet betaling for seksuelle ydelser, spred benene og kærligheden, alternativet er at fravælge sex som jeg har gjort. Jeg har levet i cølibat siden den uheldige oplevelse for snart 6 år siden og før det i 9 år, og føler ikke rigtig at oplevelse med den prostituerede tæller som sex, jeg fik ikke udløsning og der var teknisk set tale om voldtægt (den afart det hedder forførelse)

“OK Kim. Jeg har heller ikke sex hele tiden.
Men hvis nogen mener de kan handle med sex – så lad dem dog.
Det er lidt for moraliserende for mig, at ville forbyde det.
Jeg kan godt se at man gerne vil hjælpe nogle mennesker i nød. Jeg tror bare ikke at det vil lykkes. Tværtimod.
Og så står man bare tilbage med en slags skinmoral.
Og netop den moraliserende forkastelse af prostitution er jo med til at stigmatisere prostituterede – og gøre deres liv meget besværligt.
Når man ikke med god samvittighed kan sige til sin far:”Jeg er luder” – så får man problemer.

Og nej P. Jeg føler ikke specielt, at min store datter skal være luder.
Hun vil være sexolog.
LOL”

Lad os bare bleve enige om at vi elsker kvinder og sex, jeg er ikke mere i cølibat end at jeg selvtilfredsstiller gennem sites som youpr0n hvor alt er gratis. Jeg er nu ikke i tvivl om at mange af de kvinder der er med bliver udnyttet, og der er mange videoer der jeg ville ønske jeg ikke anede fandtes. Men når jeg ikke er i stand til at have seksuelle forhold til kvinder er det en effektiv kompensation, men ville nu hellere have et forhold til en kvinde, helst en der er meno-paused så man ikke risikerer graviditet

I går gik jeg så en tur i Istedgade på vej til WikiX, og blev kontaktet af en af de afrikanske kvinder, hun synes vi skulle gå hjem til hende, jeg forklarede at jeg ikke længere stoler på kvinder, fordi en af hendes kolleger voldtog mig for 6 år siden, det var hun ked af at høre, men hun bad mig så om nogle penge, 50 kr. til noget mad, jeg forklarede hende at jeg ikke havde nogle kontanter, men om hun kunne vise mig vej til en kontant automat, det gjorde hun så, jeg spurgte hende om hvor meget hun troede jeg ville give hende, da jeg stak hende de 6.000 kr. som var det maksimale beløb jeg kunne hæve blev hun “ret” glad 😉 (det er to mdrs. husleje for hende, måske hun kunne tage et “frikvarter” efter dette <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *