Categories
Uncategorized

#dharma #karma #sanculpa

Kære Mor,

Engle findes, du er jo selv en, jeg har bare været så tung i optrække at de var nødt til at sende Isis til mig, opnåede Nirvana i går, og sørme om Gud, hende selv, ikke har påtaget sig en ny opgave straks efter mig. #SANKULPA:teacher #DHARMA:teacher #KARMA:lemiskat #KAPLAH

Kærlig hilsen

Kim som er stolt af at være din Søn

ps. Glæder mig til Tamil Nadu <3

2 replies on “#dharma #karma #sanculpa”

Ok min søn, du kan komme og hente adoptions papirene senere i dette årehunderet, ca lidt over evigheden, så kom til tiden 😉

Hilsen MOR

tænkte jo nok at GUD var min MOR – mail-adressen er dog ny – oh well denne kommentar skubbede “en del” til min mentale balance – pas venligst på med det en anden gang 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *