Categories
Blogs Manic Panic

Eftertanke

Tak for rådene. Mht. mit liv så er det at bringe lejligheden i orden IKKE øverst på listen.

Jeg vil ikke bare fare ud og købe møbler etc. Det vigtigste for mig ved at have et sted at bo er at jeg så kan invitere folk hjem, jeg har IKKE brug for en base, mit kontor kan jeg ALTID have med mig. I en af mine yndlingsfilm udtager hovedpersonen at han kun skal have een nøgle, og det den til bilen – det er mig!

Bortset fra det så har jeg mistet et halv hegn, heldigvis har jeg kælderen fyldt med reservedele som jeg nævnte i juledagene.

Prioriteret liste over ting jeg skal prøve at få “orden” på:
1. Kvinder
2. Min erhvervskarriere
3. Min base (lejlighed)

Implementeringsplan (de 3 s’er):
Charme
Selvtillid
Spontanitet (lækkert hår har jeg allerede)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *