Categories
Reception/fødselsdag High-Q 30-Okt-2005

Invitation til den 30-Okt-2005

Taastrup 06-Okt-2005

Kære …

Jeg håber at kunnne se dig/Jer søndag den 30-Okt-2005 kl. 11, på Café High-Q, Sønderboulevard 52-54, 1720 København V. Caféen ligger på hjørnet af Dybbølsgade og Sønder Boulevard. Yderligere information om High-Q kan findes på Internettet, www.highq.dk.

Børn, koner og kærster er velkomne, bare fortæl mig hvor mange I kommer.

Anledninger er der nok af, men det er primært for få lejlighed for at kunne sige tusinde tak for den utrolige støtte jeg fik fra mine venner og familie i forbindelse med min sygdom i foråret/sommeren.

Dernæst er det også for at markere at KiKa Consult overgår 100% til mig i begyndelsen af november, hvor Karl udtræder endeligt af firmaet.

Og så er det forøvrigt min 33 øh… 43 års fødselsdag.

Der vil blive serveret Brunch:
Røræg, bacon, skinke, pølse, ost, frugt, yoghurt med müesli og sirup, marmelade brød og smør.
Dertil vil være almindelig kaffe, te og juice ad libitum.

Så velkommen til reception/fødselsdag den 30-Okt-2005.

Svar Udbedes senest 20-Okt-2005

Venlig hilsen

4 replies on “Invitation til den 30-Okt-2005”

Åh nej, man SKAL huske at læse korrektur, mine e-kontakt informationer er da forkerte i den trykte invitation. Jeg bruger jo primært gmail ikke hotmail, så alle henvisninger til kim(punktum)bach(snabela)hotmail(punktum)com skal ændres til kim(punktum)bach(snabela)gmail(punktum)com

Min MSN er stadig kim_bach(snabela)hotmail(punktum)com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *