Categories
'i dag' (Danish) Blogs Bookmarks Technology

‘La Fonera Promise’ | FON Blog

Join the FON movement!“La Fonera Promise” | FON Blog

Som det vil være faste læsere bekendt, så er jeg allerede FONero, dvs. at jeg har en trådløs router fra FON der anvender FONs software til at håndtere adgangen til, og delingen af, min Internet forbindelse.

FON kører lige nu en kampagne hvor de giver deres nye smarte router “La Fonera” væk.

Jeg kan tilføje at tilbudet også gælder eksisterende “kunder”, der ikke allerede har en “La Fonera”.

“La Fonera Promise”

Gratis FON-router til alle i Danmark, Sverige og Finland.

FON’s grundlægger Martin Varsavsky offentliggjorde i Stockholm i dag, at FON vil dele gratis routere ud til en værdi af cirka 360 kroner stykket i Danmark, Sverige og Finland de kommende uger. Tilbudet er tidsbegrænset og er efter ”først-til-mølle” princippet. Med routeren kan alle med bredbånd gøre internetforbindelsen trådløs, og få gratis adgang til internettet når de forlader hjemmet.

4 replies on “‘La Fonera Promise’ | FON Blog”

Det er selvfølgelig en smart ide – men jeg kunne forestille mig, at man skal have en såkaldt erhvervs-aftale med sin ISP, for at lade andre bruge ens forbindelse?

Du har ganske ret, og en af betingelserne når man registrerer hos FON er da også at man har fået tilladelse fra sin ISP, så man må antage at FON selv har ryggen fri. Der er næppe mange der har indhentet sådan en tilladelse, så mon ikke der kommer nogle sager indenfor overskuelig fremtid. Som det er nu er det ren klondike!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *