Categories
'i dag' (Danish) Blogs

I dag er det Kirkens fødselsdag


I dag er det Kirkens fødselsdag a video by Kim Bach on Flickr.

Beklager jeres blødende ører, jeg elsker Kirken men er ikke så god til at synge, og valget af sang er nok heller ikke så passende, når man tænker på hvad min efternavnebror har frembragt af lovprisning af Trinitatis.

Håber på tilgivelse, men det er vel tanken der tæller, og så er der jo noget at arbejde med :-), og for at hjælpe tilgivelsen lidt på vej får i her Bachs Gelobet sei der Herr, mein Gott, BWV 129 (link til artikel på Wikipedia)

Teknisk set var det den 1-juni Trinitatis Kirke i København havde 356 års fødselsdag, men det skal jo lige rundes af til nærmeste Trinitatis Søndag, der i år, den 3-juni-2012, falder meget tæt på den”rigtige” fødsesldag.

TILLYKKE <3

Trinitatis Kirke (København) (link til Wikipedia)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *