Categories
'i dag' (Danish) Blogs

Brixtofte

Brixtofte

Mødte Ibrahem, en engel og en grønlænder i S-toget

Ibrahem kaldte mig chef, han mente han havde set mig før, englen fløj videre og grønlænderen syntes at jeg lignede Peter Brixtofte!

Ret underligt da jeg havde været i Farum hele eftermiddagen, og var stødt på Brixtofte de mest underlige steder, bla. på S-togsskilte hvor “Ryparken” morfede til “Brixtofte”, og på Nytorv i København, var der udstillet en stor plakat af Peter Brixtofte (billedet).

Det er vist på tide at tilgive Peter Brixtofte, han udtalte engang at Farum Boldklub bliver større end Manchester United, det er jo ikke langt fra målet med FC Nordsjællands danske mesterskab, og adgang til Champions League. Det er visionært! Bravo!

Ibrahem? Han var bare katalysatoren der fik startet samtalen i S-toget. Jeg tror jeg møder ham igen, Inshallah.

Pressefotografiet af Peter Brixtofte, Farums tidligere borgmester, er fra denne udstilling: Vidner til historien jeg har ikke rettighederne til fotografiet, det er (c) 2002 Lars Krabbe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *