Categories
'i dag' (Danish) Blogs Manic Panic

En Af Os

Mit navn er Kim Bach. Jeg er 49 år gammel, fraskilt uden børn. Selvstændig erhvervsdrivende inden for IT.

Jeg har også en psykiatrisk diagnose.

Efter en psykose i april 2005, blev jeg indlagt for første gang på en psykiatrisk afdeling, og fik diagnosen manio-depressiv sindslidelse, det der i dag kaldes bipolar affektiv sindslidelse. Bipolar hentyder til at man kan svinge, i forskellig grad og tempo, mellem maniske og depressive faser.

Jeg har alt i alt været indlagt 5 gange, senest i oktober og december 2011 efter alvorlige psykoser.

I dag er jeg visiteret til distrikts-psykiatrien og social-psykiatrien, og er langt i mit recovery-forløb, der efter så alvorlige psykoser som jeg har haft, tager et år. Jeg forventer at kunne vende tilbage til arbejdsmarkedet, som jeg i øjeblikket holder en pause fra.

I min fritid er jeg interesseret i viden, historie, (live)musik og frivilligt arbejde, bla. som lektiehjælper. Jeg elsker livet, og fungerer helt normalt, når jeg ellers tager min medicin.

9 replies on “En Af Os”

Absolut høj score på mange luksus-områder. Og nu også med dette super indlæg. Kærlig hilsen MB

“Normal” er ikke nødvendigvis et ord, jeg ville bruge: du er altid noget særligt, Kim, med og uden medicin. Noget særligt varmt, visionært og givende.

Du har ret kære Helene, man skal passe på med at bruge “normal”, tak for at pege det ud, og tak for dine dejlige ord <3

En forsinket hilsen herfra blot for at sige at jeg altid har haft stor respekt for din åbenhed. I den virtuelle verden har vi efterhånden haft en del med hinanden at gøre helt tilbage fra Macnyt og Æbletræet, selv om vi desværre kun har mødtes et par gange “i virkeligheden”.

Tak Jacob det er jeg meget glad for at høre, jeg har også stor respekt for dig, din store viden og entusiasme, mon ikke der bliver lejlighed for at mødes flere gange i virkeligheden, landet er jo relativt lille.

Jeg kan fornemme at du har gået gennem en hård tid, det var så på et tidspunkt hvor jeg selv gjorde det, så jeg fik ikke rigtig fulgt med.

Det virker jo som om du er ved at være kommet dig, og jeg ønsker dig også held og lykke med arbejdet og livet fremover.

Mht. min åbenhed, så er netop denne artikel et udtryk for at jeg bliver mere konkret i min åbenhed om min pyskiske lidelse.

For tiden gennemgår jeg et egentligt uddannelsesforløb for at blive Ambassadør for En Af Os kampagnen, og der har jeg mødt nogle helt fantastiske mennesker.

Hej Kim. Mange tak for dit oplæg til sundt venskab i Herlev i dag. Åbenhed er altafgørende for at skabe forståelse, og du gav mig mere indsigt i psykiske lidelser på en time i dag, end jeg har fået i de ti år jeg kørte ambulance. Endnu engang tusind tak, og fortsæt dit gode og vigtige arbejde.

Hej navnebror,

Det er jeg helt utrolig glad for at høre, og jeg er jo ikke specielt svært at finde gennem Google :-), jeg nyder utroligt meget at holde denne slags oplæg, og jeg er specielt glad for at holde oplæg for jer, det er ved at blive mit lille speciale.

Jeres rolle er utrolig vigtig, i er ofte dem der opdager problemer først, og de frustrationer der følger.

Vil lige benytte lejligheden til at henvise til PsykInfo i Region H: http://www.psykiatri-regionh.dk/Psykinfo/Menu/, her er det råd og vejledning at hente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *