Categories
'i dag' (Danish) Blogs

Overraskelse MSF vendte tilbage

Overraskelse!!!
MSF vendte tilbage – de havde IKKE akut brug for hjælp, og grunden til at det tog dem så længe at svare var at de havde…TRAVLT! Grineren. Jeg melder mig nu alligevel til deres informations møder.

Outgoing

Hej MSF

Jeg er interesseret i at være med i frivillige arbejdet i MSF, f.eks. gennem FLUGS, men stiller mig selv til rådighed med det samme, uanset opgaven, hvis der er behov for det.

Om mig selv:
Jeg er 42 år, fraskilt uden børn og arbejder som selvstændig IT konsulent, de sidste 3½ år hos Orange. Deltager i frivilligearbejde i Mjølnerparken gennem Dansk Flygtningehjælp.

Bopæl: Taastru

Venlig hilsen

Incomming

Kære Kim

Mange tak for din henvendelse med henblik på frivilligt arbejde her hos os.

Det er rart at der findes mennesker som du, der udtrykker et behov for at gøre en forskel.

Undskyld dette sene svar, men der har grundet katastrofen i Asien været lidt ekstra hektiskt her på kontoret.

Vi er pt. i den heldige situation, at vi er godt dækket ind mht. frivillig arbejdskraft på kontoret, dog har vi tilladt os at videreformidle din henvendelse til vores IT ansvarlige samt til FLUGS.

Ydermere kan vi meddele, at der formodentlig er et info-møde den sidste onsdag i februar måned. Dette oplyses på vores hjemmeside. Man skal have deltaget i et info-møde, før man deltager i vores FLUGS møder

Med venlig hilsen

****
Kontorfrivillig

Outgoing

Læger Uden Grænser

Kære ****

Og måske netop en situation hvor jeg kunne have hjulpet – det var baggrunden for min henvendelse at der var akut og midlertidig behov for hjælp – men jeg kunne måske bare være troppet op?…Men tak for at I svarede!

MSF er DEN organistation jeg respekterer HØJEST, og helst vil støtte – at sende penge er bare IKKE nok for mig.

Venlig hilsen

One reply on “Overraskelse MSF vendte tilbage”

Jeg var faktisk til et informationsmøde i februar og det var virkelig godt. MSF er utrolig professionelle, og introduktionsmøderne kan anbefales.

Jeg var nok lidt rigeligt “sure! på dem, men de havde faktisk ikke brug for hjælp i januar! Det er ganske imponerende. Det var mest logistik folk de sendte til Asien, ikke så mange læger. Ja MSF er ikke kun for læger og sygeplejesker, de har rigtige mange logistik arbejdere, som kan være eksperter i vandforsyning, hvordan man reparerer en landcruiser eller sætter mobil telefoni op i katastrofeområder osv. Listen fortsætter!

Respekt går ud til MSF, jeg bøjer mig ydmygt i støvet. Som frivillige kan vi lære meget af den professionelle måde MSF er drevet på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *